Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Lena Mjörnell är klientoperatör

Lena är IT-teknikern som hjälper andra IT-tekniker när det behövs support för djupare felsökning.

Hon var intresserad av datorer redan på högstadiet och med en data/elektroteknikerutbildning på fickan var det inga problem att få jobb. Lena har nu över tolv år i yrket och efter åtta år som IT-tekniker för Västra Götalandsregionen tycker hon fortfarande att det är lika kul.

– Jag jobbade på ett privat företag förut, och det var en enorm skillnad att få Västra Götalandsregionen som arbetsgivare. Det är en skön trygghet samtidigt som man får massvis att bita i!

Lena har tillsammans med 60 kollegor på fyra orter i Västra Götalandsregionen 48.000 datorer att serva, och uppdateringar ska göras hela tiden så det finns gott om utmaningar. Andra fördelar med jobbet är det fina lagarbetet. Hon kan varmt rekommendera den som är intresserad att söka sig till Västra Götalandsregionens IT-värld.

– Du kommer få se hela världen och vara trygg med det. Man får vara överallt, göra allt möjligt, men blir samtidigt aldrig lämnad ensam.

Senast uppdaterad: 2018-10-16 15:38