Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nina Levin är HR-partner

– Livet är en helhet; det privata och arbetet måste kunna gå hand i hand så man får en balans, säger Nina Levin, som är HR-partner på Koncernkontoret och jobbar för att medarbetarna ska må bra.

En HR-partner håller personalchefen i handen när det gäller arbetsgivarfrågor och är bollplank inom det mesta: Arbetsrätt, rekrytering, lönefrågor, hälsofrämjande, rehabilitering och allt som har med personalfrågor att göra.

Nina är personalvetare och hennes hjärtefrågor är hur man motiverar och utvecklar medarbetare, få personalen att må bra och vilja jobba kvar. Det kan vara små saker som får folk att trivas. En arbetsgivare ska till exempel inte vara dumsnål och dra in på viktiga saker som kaffe.

– Man får inte ta bort det roliga, det är där trivseln och kreativiteten sitter. Folk måste kunna fika och prata med kollegorna, annars orkar man inte med stressen.

Nina Levin leder det hälsofrämjande arbetet och fungerar lite som en hälsoinspiratör för medarbetarna.

– Vi ordnar medicinsk yoga, mindfulness och hälsodrinkar under våren, det är kul. Det är viktigt att få en helhet i livet, då jobbar man bäst.


Senast uppdaterad: 2017-03-07 11:26