Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Karriär och utveckling

I Västra Götalandsregionen ska du kunna utvecklas, göra karriär och till och med testa ett annat yrke – utan att byta arbetsgivare. Hos oss finns jobben som ger dig trygghet, utmaningar och ett meningsfullt arbete. Att arbeta i Västra Götalandsregionen innebär att vara med och göra skillnad varje dag.

Utveckling

Västra Götalandsregionen ger dig goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling. Vi vet att nya kunskaper stimulerar till ständiga förbättringar av verksamhetens effektivitet, produktivitet och kvalitet. Oavsett om du vill utveckla dig inom ditt eget yrke, testa något annat eller prova dina förutsättningar för ett framtida chefskap stödjer vi dig. Är vidareutbildning något som gynnar både dig och din arbetsplats, betalar arbetsgivaren ordinarie månadslön under hela utbildningstiden. Varje år har du utvecklingssamtal med din chef där du har chans att diskutera din framtid i Västra Götalandsregionen.

Karriär

Det finns många yrkesingångar i Västra Götalandsregionen, som i sin tur skapar en mängd attraktiva karriärvägar och utvecklingsmöjligheter för dig. Din karriär hos oss kan utvecklas i många olika riktningar, på bredden, på djupet och på höjden. Cheferna i Västra Götalandsregionen tycker att det är viktigt med goda möjligheter för dig som medarbetare att pröva olika karriärer. Vi uppmuntrar att du testar på olika jobb inom organisationen och tillsätter många tjänster med internt sökande.

Läs om karriärutvecklingsmodellerna

Chefskap

Vi ska bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare, för att uppnå det behöver vi de bästa cheferna inom offentlig sektor.  Det innebär höga krav på våra chefer nu och i framtiden. För att förbereda dig för uppdraget, har vi efter noggranna chefsurval, skräddarsydda kandidatprogram för våra olika chefsnivåer. I din roll som chef har du dessutom möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling via något av våra värdeskapande chefsprogram. Du erbjuds även kortare chefskurser som utvecklas och kvalitetssäkras av VGR Akademin. Det innebär att oavsett om du är ny på din position som chef, eller har varit chef länge, ser vi vidareutveckling som angeläget för att säkerställa ett gott ledarskap. En viktig del i din utveckling är möjligheten att skapa nätverket med de andra nästan 2000 cheferna som ser fram emot att bli din nya kollega.

Läs mer om att jobba som chef i VGR 

Lediga jobb i VGR

Senast uppdaterad: 2018-07-05 10:57