Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Jobba som röntgensjuksköterska

Röntgensjuksköterska framför bildskärm

Som röntgensjuksköterska i Västra Götalandsregionen gör du skillnad för andra människor varje dag. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas både i ditt yrke och som människa – oavsett om du är ny eller erfaren i din roll som röntgensjuksköterska.

Kärnan i arbetet som röntgensjuksköterska är närheten till både teknik och människor. Utöver arbetet inom den patientnära diagnostiken kan du arbeta med verksamhetsutveckling, forskning eller som chef. Tillsammans med patienten bidrar du till hälsa, vård och livskvalitet i hela Västra Götaland.

Karriärutvecklingsmodellen för röntgensjuksköterskor

Vi vill ta vara på din kompetens och skapa trygga förutsättningar för dig att göra karriär i Västra Götalandsregionen. Med karriärutvecklingsmodellen, som består av sex nivåer från nybörjare till expert, får du som röntgensjuksköterska i Västra Götalandsregionen en individuell kompetensutvecklingsplan. Den visar vilka vägar du kan gå för att utvecklas i ditt yrke.

Läs mer om karriärutvecklingsmodellen

Senast uppdaterad: 2019-01-18 08:35