Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet
Två leende ansikten nära varandra

Verksamhetschef till Gynekologi och reproduktionsmedicin

Förvaltning: Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU)
Yrke: Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Ort: Göteborg
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Publicerad: 26 september 2019
Sista ansökningsdag: 22 oktober 2019
Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsområde Gynekologi och reproduktionsmedicin

Verksamhetsområde Kvinnosjukvård på Sahlgrenska Universitetssjukhuset omfattar både läns- region och nationell högspecialiserad vård. Vi bedriver akut och planerad vård av patienter med gynekologiska sjukdomar och vi har en stor reproduktionsmedicinsk enhet. Verksamhetens enheter arbetar aktivt med utbildningsfrågor och med kvalitet, patientsäkerhet samt utveckling av vårdprocesser. Forskning och undervisning är en viktig del av vår verksamhet. Sjukhuset strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Dina arbetsuppgifter

Som verksamhetschef för Gynekologi och reproduktionsmedicin har du ett samlat ledningsansvar när det gäller verksamhet, ekonomi och personal inklusive arbetsmiljöansvar. Du arbetar på uppdrag av områdeschefen och ingår i ledningsgruppen för Område 1, Kvinnosjukvård och Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus, vilket är ett av Sahlgrenska Universitetssjukhusets sex områden och du är direkt underställd områdeschefen. I ditt uppdrag förväntas du driva verksamhetens utveckling, frågor inom vård, utbildning, utveckling och forskning inom sjukhuset och gentemot externa intressenter. Samverkan med inremitterande kliniker är centralt, liksom kontakter och nära samarbete med andra externa aktörer.

Uppdrag för Sahlgrenska Universitetssjukhuset och Västra Götalandsregionen kan också komma att ingå.

Kvalifikationer

Universitets- eller högskoleutbildning samt erfarenhet från chefsuppdrag är ett krav, liksom erfarenhet från arbete i en politisk styrd organisation inom vård och omsorg samt forskningserfarenhet. Vi söker dig som driver och utvecklar verksamheten mot uppställda mål utifrån patientfokus och arbetar med ständiga förbättringar. Du har förmågan att påverka, inspirera och ge förutsättningar för delaktighet, utveckling och lärande.

Du tar beslut och initiativ, är drivande, ansvarstagande och ser till helheten. Vidare följer du upp och analyserar verksamhetens resultat och kvalitet. Du slutför arbeten och åstadkommer resultat. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och vara tydlig i din kommunikation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset tillämpar femårigt chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.


Senast uppdaterad: 2019-06-10 15:00