Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Lektionsmaterial för lärare

Här hittar du som är lärare färdiga lektionsövningar som passar för årskurs 7–9. Lektionerna, som kan kopplas till läroplanen, ger en inblick i olika hälso- och sjukvårdsyrken och de arbetsuppgifter som utförs inom en av våra viktigaste samhällsfunktioner.

Västra Götalandsregionen har tagit fram fyra lektionsövningar av varierande längd. Förutom att bredda bilden av de yrken som hälso- och sjukvården erbjuder får eleverna möjlighet att reflektera över vilka de själva är och vad de skulle vilja jobba med i framtiden. Yrkesfilmerna till en av övningarna går att se direkt i mobilen i 360 grader. Önskar du även 3D-effekt på filmerna erbjuder vi en klassuppsättning VR-glasögon. Hämta materialet direkt som pdf-dokument eller beställ ett komplett lektionspaket med VR-glasögon, egenskapskort och lektionsplaneringar. 

Senast uppdaterad: 2019-08-15 12:17