Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allvarlig coronavirus-smitta i samhället

Minska smittspridningen genom att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Kontakta vården om du känner dig mycket sjuk.

Aktuell information om covid-19 (VGR)

Beställ lektionspaket med VR-glasögon

Lektionspaket ligger på en ljus bordsskiva. I lektionspaketet ingår lila VR-glasögon i kartong, egenskapskort i olika lila och röda färger som ligger utspridda bredvid en vit ask med fler egenskapskort.

Beställ ett kostnadsfritt lektionspaket med färdiga övningar, askar med egenskapskort och VR-glasögon till hela klassen.

Materialet räcker till en helklass och innehåller en filmövning, två övningar kring egenskaper och ett quiz om yrken. Självfallet kan materialet återanvändas i flera klasser. Till övningarna får du åtta askar med egenskapskort samt 32 VR-glasögon i kartong till mobiltelefoner. Materialet är helt kostnadsfritt, det enda du behöver göra är att fylla i en utvärdering du får av oss när du har genomfört lektionen.

Charlotte Wärnå

Ange beställarens namn, skola och skolans adress vid beställning av lektionspaket.
Senast uppdaterad: 2019-08-15 14:43