Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Hållbart resande väst blir en del av Västtrafik

Publicerad: Uppdaterad:

Från den 1 oktober är kompetens- och projektplattformen Hållbart resande väst och dess medarbetare en del av Västtrafik. Att samla Västra Götalandsregionens satsningar på hållbart resande hos Västtrafik stärker genomförandekraften för att göra hållbart resande till norm.

I en verksamhetsövergång går Sara Persson, Karin Ryberg och Lena Hesselroth från Hållbart resande väst över till Västtrafik. Västtrafik har sedan flera år arbetat aktivt med att stärka det hållbara resandet, inte bara det som sker med kollektivtrafiken.  

I övergången tar Hållbart resande väst med sig de projekt som drivs i samarbete med regionens kommuner och som framöver kommer drivas under Västtrafiks flagg. Utöver projekten kommer man att fortsätta fokusera på att sprida kunskap kring hållbart resande och påverka nationellt, allt för att få fler att resa hållbart.   

Hållbart resande väst behåller sina kommunikationskanaler i sociala medier samt webbadress tills vidare.  

Året ut så kommer William Schotte vara projektledare för Vintercyklist, Emmy Nicander projektledare för Buss Ohoj! och Marie Ringfeldt Jensen På Egna ben.

Sara Persson

Västtrafik
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Publicerad:
Uppdaterad: