Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Rekordmånga sökande till BussOhoj!

Publicerad:

Vårens omgång av BussOhoj! har haft rekordmånga sökande och tyvärr kan vi inte erbjuda alla en plats i projektet. Här listar vi våra tips på hur du kan resa mer hållbart på egen hand.

Aktivera din arbetsplats!

I mars öppnar anmälan till årets upplaga av Cykelvänlig arbetsplats. Det är ett projekt där arbetsgivare i Västsverige främjar cykelpendlande genom att skapa cykelvänliga arbetsplatser. Tipsa din chef och din arbetsplats om möjligheten att delta! 

Lär dig mer om fördelarna med att resa hållbart

På vår hemsida har vi listat fördelarna med att resa hållbart inom sex olika kategorier. Allt ifrån hur du kan effektivisera din tid med hjälp av digital teknik och sänka dina transportkostnader till hur du kan nyttja fördelarna med bil – utan att för den sakens skull behöva äga en.

Visste du att…

  • Cyklister generellt sett färre sjukdagar jämfört med andra pendlingsgrupper.
  •  Milkostnaden för resor med cykel kan ligga på några kronor, medan det för en bil ofta är upp till 50kr/mil.
  •  Att cykla går ofta snabbare än vad man tror, en sträcka på 5 km tar ca 20-25 minuter. Dessutom blir den tiden ett träningstillfälle.

BussOhoj! är tillbaka igen i höst

BussOhoj! kommer tillbaka i höst igen, anmälan öppnar i slutet av maj. Välkommen att söka igen! Information och anmälan hittar du på vgregion.se/bussohoj.
Du kan följa vårens deltagare på Instagram. Vårt deltagarkonto heter @BussOhoj. 

Publicerad: