Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allvarlig coronavirus-smitta i samhället

Minska smittspridningen genom att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Kontakta vården om du känner dig mycket sjuk.

Aktuell information om covid-19 (VGR)

Test av KomILand pausas

Test av KomILand pausas tills vidare på grund av covid-19 (coronavirussjukdomen).

Projektet KomILand pausas tills vidare på grund av covid-19 (coronavirussjukdomen). Lanseringsseminariet som planerades den 28 mars i Lundsbrunn ställs in. I dagsläget vet vi inte mer om när vi kommer att ta upp arbetet igen. Vi avvaktar hur situationen utvecklas. Till dess uppmanar vi alla att följa information från Folkhälsomyndigheten och regeringen kring covid-19 (coronavirussjukdomen).

För projektets del vi vill inte genomföra tester under de omständigheter som råder, utan väntar med att genomföra testerna under normala förhållanden för att få rättvisande resultat. Vi vill heller inte gå ut och uppmuntra till samåkning, även om Folkhälsomyndigheten inte avråder från att resa kollektivt (16 mars).

Senast uppdaterad: 2020-03-16 17:32