Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utlysning: Hållbara transporter

Publicerad:

Energimyndigheten utlyser omkring 45 miljoner kronor för att främja arbetet med  hållbara transportlösningar och nå ett mer transporteffektivt och fossilfritt samhälle. Stödet kan sökas av offentliga aktörer på lokal och regional nivå.

Utlysningen syftar till att stödja offentliga aktörer på lokal och regional nivå att implementera och utveckla åtgärder för att åstadkomma en överflyttning till mer energieffektiva trafikslag, mer energieffektiva person- och/eller godstransporter eller minskad efterfrågan på person- och/eller godstransporter i samhället så att energianvändning och klimatpåverkan från transporter kan minska. Projekten kan adressera såväl landsbygdens som städer och tätorters olika förutsättningar. Stödet är ett komplement till andra nationella satsningar och fokuserar på att utveckla sökande organisationers interna kapacitet för att bedriva arbete med att nå ett mer transporteffektivt samhälle

Mer info och fullständig utlysningstext hittar du på Energimyndighetens hemsida. Sista dag att skicka in projektansökan är 30 augusti kl.12.00. 


Publicerad: