Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Om oss

Hållbart resande väst är en kompetens- och projektplattform för hållbart resande. Västra Götalandsregionen vill tillsammans med Region Halland, kommuner, Västtrafik, Hallandstrafiken med flera öka andelen hållbara resor i Västsverige.

Hållbart resande väst fungerar som stöd och kunskapskälla inom hållbart resande för kommuner i Västsverige genom att erbjuda:

En del av Regionalt trafikförsörjningsprogram

Västra Götalandsregionen har fyra måldokument som anger mål och beskriver inriktningen för att uppfylla den gemensamma visionen: Det goda livet. Hållbart resande västs arbete är en del av att genomföra och uppfylla Regionalt trafikförsörjningsprogram. Läs mer om Regionalt trafikförsörjningsprogram.

Kom igång med konkreta insatser

Att delta i satsningarna är ett sätt för Västsveriges kommuner att komma igång med viktiga insatser för beteendeförändring och nya vanor, en förbättrad trafikmiljö, arbeta för bättre hälsa samt minska transporters miljöpåverkan. När vi samarbetar kan vi nå bättre genomslag till en lägre kostnad.

Sara Persson

Teamledare Hållbart resande väst
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2017-03-29 16:01