Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Cykelvänlig arbetsplats

Cykelvänlig arbetsplats är ett årligen återkommande cykelprojekt med tävlingsinslag. Syftet med projektet är att få så många som möjligt att cykla till och från jobbet genom att arbetsgivare arbetar med att bli så cykelvänliga som möjligt. Varje år uppmärksammas tre arbetsplatser i kategorierna Årets cykelvänligaste arbetsplats, Årets raket och Årets nykomling.

Vill du att din arbetsplats ska vara med i Cykelvänlig arbetsplats? Besök cykelvanligarbetsplats.se

Målgrupp

Cykelvänlig arbetsplats målgrupp är arbetsplatser i Västsverige. Varje deltagande organisation startar med att kartlägga hur cykelvänliga de är i dagsläget genom att gå igenom 20st förbestämda cykelvänliga kriterier. Kriterierna finns på projektets hemsida. Under projekttiden arbetar organisationen med åtgärder för att bli ännu lite mer cykelvänliga, och uppfylla fler av kriterierna.

Anmälan och projektstatus

Nu är vi igång och arbetsplatser kan anmäla sitt deltagande i de kommuner som valt att delta. Är du intresserad av att driva Cykelvänlig arbetsplats i din kommun? Kontakta Karin Ryberg som driver projektet på regional nivå.

För mer information om projektet, se hemsidan cykelvanligarbetsplats.se

Villkor

För att en organisation ska kunna delta krävs att kommunen är med i projektet och leder det lokalt. Deltagande i projektet är gratis för både kommuner och organisationer.

Goda exempel

Låt dig inspireras och ta lärdom från kommuner som tidigare deltagit i Cykelvänlig arbetsplats. 

Goda exempel Cykelvänlig arbetsplats

 


Senast uppdaterad: 2017-03-29 15:22