Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Digital teknik

Dagens teknik gör det möjligt att arbeta och mötas samt sköta ärenden på distansNär du är resfri ger det en lägre kostnad och det ger minskad miljöpåverkan. Digital teknik gör det möjligt att: 

  • ha fler digitala möten istället för fysiska möten på annan ort. Det kan leda till en kostnadsbesparing, både i form av minskad kostnad för transporten men även för arbetstid som läggs på transport och tid för att ordna med biljetter. 
  • arbeta på distans, hemifrån eller på annan ort. Digitala möten fungerar ofta bra vid samarbete över kommungränsen, när kollegan befinner sig på tåget eller när någon jobbar hemifrån. 
  • arbeta ombord på kollektivtrafiken och samtidigt effektvisera din tid. 

Tips för dig som vill jobba vidare med digitala möten: 

  • re-di.se, ett tvåårigt projekt under 2019-2020 som drivs av energikontoren Sverige med syftet att hjälpa offentliga arbetsplatser att förbättra användningen av digtala möten inom organisationen. 

Senast uppdaterad: 2018-07-31 11:37