Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allvarlig coronavirus-smitta i samhället

Minska smittspridningen genom att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Kontakta vården om du känner dig mycket sjuk.

Aktuell information om covid-19 (VGR)

GöteborgsOperan AB

GöteborgsOperan är ett helägd aktiebolag inom Västra Götalandsregionen och har ett uppdrag: att ge alla invånare tillgång till opera, dans och musikal. För att nå en större publik och locka fler till operahuset turnerar GöteborgsOperan och ger konserter runt om i regionen.

GöteborgsOperan invigdes 1994 och ligger vid Lilla bommen i Göteborgs hamn. Här ryms opera, modern dans, musikal och konsert under ett och samma tak.

GöteborgsOperan består av två hus: ett i Göteborg med Stora och Lilla scenen samt ett hus i Skövde, kallat Skövdescenen. Dessutom samarbetar vi med flera scener i Västra Götaland. Våra turnéer ger oss en chans att möta en ny publik både i Sverige och utomlands.

GöteborgsOperans hemsida

Senast uppdaterad: 2019-07-02 10:43