Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allvarlig coronavirus-smitta i samhället

Minska smittspridningen genom att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Kontakta vården om du känner dig mycket sjuk.

Aktuell information om covid-19 (VGR)

Göteborgs Folkhögskola

Göteborgs folkhögskola är en av Sveriges största folkhögskolor. Vi vill verka för integration och mångfald och att utjämna klyftorna mellan människor. Därför har vi valt att ha en stor allmän kurs och att ha verksamhet där människor som mest behöver oss. Hos oss kan du göra en bildnings- och utbildningsresa på dina villkor.

En skola vars huvudsakliga syfte är att motverka segregation och verka för att utjämna klyftor mellan människor - på alla plan. Verksamheten är inriktad på basutbildningar, ledarutbildningar, kurser för funktionshindrade samt forsknings- och utvecklingsprojekt.

Vi är en av sex folkhögskolor som ägs av Västra Götalandsregionen men skolan är politiskt och religiöst obunden. Rektor på Göteborgs folkhögskola är Berit Román. Skolorna som ägs av Västra Götalandsregionen samlas under ett gemensamt Folkhögskolekansli med Anders Ahlström som förvaltningschef. 

Göteborg Folkhögskolas hemsida

Senast uppdaterad: 2019-07-02 10:51