Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allvarlig coronavirus-smitta i samhället

Minska smittspridningen genom att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Kontakta vården om du känner dig mycket sjuk.

Aktuell information om covid-19 (VGR)

Västra Götalandsregionen deltar på Folk och Kultur

Folk och kultur

Nio regionala kulturorganisationer och Västra Götalandsregionen deltar tillsammans på Folk och Kultur 2018, 7 – 10 februari. Syftet med att delta är att visa och sprida Västra Götalandsregionens arbete med att göra kultur tillgängligt för alla.

Folk och Kultur vill främja ett tillgängligt och vitalt kulturliv i hela landet, sprida kunskap om kulturens betydelse både i sig och för andra sektorer samt synliggöra den regionala nivån och vara en mötesplats för det breda kultursamtalet inom alla politikerområden.

Förutom spännande samtal, debatter och seminarium, kommer Folk och Kultur presentera ett digert program av professionella konstnärliga föreställningar och upplevelser. Som deltagare och publik under konventet kommer du kunna ta del av ett brett konst- och kulturutbud från hela Sverige.

Koncernavdelning kultur, Kultur i Väst och Västarvet samordnar deltagandet. Aktörerna som deltar är TILLT, Regionteater Väst, Bohusläns museum, Riksteatern Väst, Trappan, Vara konserthus, Folkteatern, KulturUngdom.  Aktörerna kommer att ha egna programpunkter under konferensen samt finnas i Västra Götalandsregionens utställartorg.

Terese Anthin

Regionutvecklare – Musik, kultur och hälsa
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2020-04-03 10:46