Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Kulturfrågor på agendan under Frihamnsdagarna 2021

Den 3-4 september arrangeras för första gången Frihamnsdagarna i Göteborg, som är en samling för samhällsfrågor med inspiration från Almedalen och Järvaveckan, med särskilt fokus på demokrati och ungas deltagande. Det är en demokratisk mötesplats som är öppen för allmänheten att besöka, där samtal och idéer som leder till förändring kan uppstå.

Västra Götalandsregionen är med och delfinansierar för Frihamnsdagarna och medverkar i flera programpunkter inom olika områden.

Evenemanget är kostnadsfritt och det finns möjlighet att ta del av samtalen på plats eller att streama programmet hemifrån. Mer information och program hittar du på Frihamnsdagarnas hemsida.

Till Frihamnsdagarnas hemsida och program

Programpunkter om kultur där Västra Götalandsregionen medverkar: 

Göteborgsandan 2.0?

Göteborgs Universitet, Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen, Bokmässan i Göteborg, Göteborgs Litteraturhus, Författarcentrum Väst. Frigga (tältscen). Lördag, 11:45–12:30
Läs mer och streama

Göteborg står upp för yttrandefriheten

Göteborgs Stad, Göteborgs universitet, Västra Götalandsregionen, Bokmässan i Göteborg, Göteborgs Litteraturhus, Författarcentrum Väst. Frigga (tältscen). Lördag, 15:30–16:15.
Läs mer och streama


Senast uppdaterad: 2021-08-24 15:36