Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allvarlig coronavirus-smitta i samhället

Minska smittspridningen genom att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Kontakta vården om du känner dig mycket sjuk.

Aktuell information om covid-19 (VGR)

Opera på Fengersfors bruk

I slutet av 70-talet lades bruket i Fengersfors, Dalsland ner efter nära 200 år av järn- och pappersbruk. Efter en tid började konstnärer, hantverkare och formgivare etablera sig på bruket. Under 2000-talet har konstnärskooperativet Not Quite utvecklat bruket till ett av Dalslands mest etablerade besöksmål med närmare 25 000 besökare per år. Det är här vokalensemblen Not Quiet sätter upp sin årliga operaföreställning, av och med invånarna från Fengersfors. Föreställningen har fått kulturstöd från Västra Götalandsregionen.

Se filmen Opera på Fengersfors bruk

Läs mer

Fengersfors bruk

Läs mer om utvecklingsprojekt inom kultur 

Reportageserie om utvecklingsprojekt 2018

Press och publicering

Filmen och stillbilder får användas vid publicering om det tydligt framgår att det är Västra Götalandsregionen som har producerat filmen. Det går även att hänvisa till filmen på vår Youtube-kanal eller webbsida www.vgregion.se/notquietopera

Frågor om material och publicering kimberly.akerstrom@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2018-11-07 16:31