Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kultur i Väst

Kultur i Väst är en kulturförvaltning inom Västra Götalandsregionen. Här arbetar ett 80-tal konsulenter, producenter, administratörer och kommunikatörer. Genom kunskap, samverkan och utveckling gör Kultur i väst verklighet av de kulturpolitiska visionerna.

Kultur i Väst arbetar för ett brett och inkluderande kulturliv som når och angår invånarna i Västra Götaland. Grunden i arbete är att stärka kulturen och dess roll i samhället. För att åstadkomma det samarbetar vi med kulturlivets aktörer både regionalt, nationellt och internationellt.

Kultur i Väst arbetar med alla konstarter men också med arrangörsutveckling, samhällsutveckling, mångfaldsfrågor, jämställdhet och tillgänglighet inom kulturen. Över hälften av verksamheten vänder sig till barn och unga. Ett av de viktigaste målen är att fler ska kunna ta del av och utöva kultur.

Läs mer på Kultur i Västs hemsida

Senast uppdaterad: 2019-07-02 10:45