Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

BUP Skaraborg

Vill du bli vår läkarchef? Är du en person med humor, stort hjärta och ödmjukhet och har en specialistläkarutbildning inom BUP/BUM/VUP och är en självskriven ledare? Eller passar detta in på någon du känner? Nu söker BUP Skaraborg en läkarchef som vill vara med och bygga Sveriges bästa barn- och ungdomspsykiatri, som vågar utmana invanda mönster i syfte att bli bättre och som kan bidra med sin gedigna kompetens till våra barn och unga.

Hos oss på BUP är glädje och samhörighet fundamentalt. Ett starkt team med mycket arbetsglädje är vårt mål och strävan i personalgruppen, trots att jobbet ibland är riktigt tufft med komplicerade patientfall, hög belastning och stort fokus på ekonomi.

Vi är ett team med stor kompetens och ett stort engagemang i våra patienter.

Vill du jobba hos oss?

Patientgrupper

BUP Skaraborgs patientgrupper täcker in alla barn och unga under 18 år som har en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning eller psykiska svårigheter eller ohälsa (exempelvis ångest, depression, tvångsmässiga beteenden). På vår ätstörningsenhet har vi patienter i alla åldrar, även vuxna.

Yrkeskategorier

Inom verksamheten finns många olika yrkeskategorier. Expertisen omfattar sjuksköterska, undersköterska, psykolog, ST-läkare, psykiatriker, kurator, psykoterapeut, skötare, behandlingsassistent, arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist, och medicinsk sekreterare, specialpedagog och enhetschef.

Några röster från verksamheten

Pablo Alvarez Jimenez

Pablo Alvarez Jimenez, ST-läkare barn- och ungdomspsykiatri och specialist i allmänmedicin

Vad gör det så roligt att jobba här?
Det är många olika saker. Exempelvis möjligheten att jobba i team med olika yrkesgrupper, som leder till bättre utveckling och bättre vård till våra patienter. 

Utmaningen att försöka hjälpa barnets utveckling och framtid genom att kunna erbjuda högkvalitativ vård och stöd till både patienten och familjen runtomkring. Och glädjen när man ser en förbättring i patientens mående genom insatserna från kliniken. 

Sen lär man sig något varje dag. Vi medarbetare uppmuntras att vidareutbilda oss, att dela vår kunskap och använda den i vardagen.

Ock kollegorna såklart! Jag har så trevliga och nära kollegor! Jag har så kompetenta medarbetare som har olika grundutbildning både från Sverige och från andra länder, vilket bidrar till ökad kunskap och vi delar erfarenheter mellan varandra. Då kan man se problem från olika perspektiv.

Det är ett omväxlande jobb med både akuta och planerade patienter. För mig känns det viktigt att jag har möjlighet att påverka verksamhetens utveckling och skapa bättre förutsättningar för framtiden.

Gudrun Nolskog

Gudrun Nolskog, överläkare och medicinsk rådgivare till verksamhetschef

Jag har jobbat på BUP i mer än trettio år. Ibland kan jag vara trött, men jag har aldrig haft tråkigt på jobbet!

Barn- och ungdomspsykiatri är en specialitet i stark utveckling och med många utmaningar. Som läkare får man använda alla sina kunskaper och andra färdigheter för att kunna åstadkomma god vård tillsammans med andra yrkeskategorier. Även om vi arbetar mycket för att arbetet ska flyta smidigare kommer barn- och ungdomspsykiatri aldrig bli något där man bara kan jobba på rutin. Det finns en stor efterfrågan på att läkarna ska bidra till det gemensamma arbetet och olika professioner lyssnar på varandra i vår organisation.

Det är väldigt tillfredställande att vi börjar närma oss en mer välbemannad läkargrupp.

Annelie Sundén Gustavsson

Annelie Sundén-Gustavsson, verksamhetschef BUP samt ätstörningsvård

Jag lovar att du kommer att möta en läkargrupp som visar glädje, värme, positivitet, flexibilitet, vilja och mod. 

Det är en grupp som är relativt nybildad, från att ha varit två anställda i verksamheten under en längre tid så är vi nu nio läkare anställda. Det som saknas är en överläkare och en läkarchef och den sistnämnda är under rekrytering.

Läkargruppen har varierande kompetens, erfarenhet och nationalitet som kompletterar varandra väldigt fint. Eftersom arbetsgruppen utökats kraftigt på senare tid finns ett stort behov av en egen läkarchef som kan fokusera på chefsuppdraget för just läkargruppens behov, både på individens och verksamhetens nivå.

Kanske är det du som blir vår läkarchef? Välkommen med din ansökan!


Senast uppdaterad: 2020-01-03 14:11