Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Aktuellt

Page list icon

Instruktionen tar upp orderlösa fakturor i Leverantörsportalen och hur du ändrar dina uppgifter.

Page list icon

Med anledning av förberedelser som utförs inför övergång till ny e-handelslösning MP2.0 och nytt system för Hjälpmedelstjänsten, kommer det från vecka 2 vara förändringsstopp, alternativt tillåtas begränsade förändringar i produkt- och avtalsinformation.

Page list icon

Har du säkerställt att dina avtalade produkter lästs in korrekt? Har du läst in samtliga avtal? Är det korrekt produkt- och avtalsinformation?

scen med blomma och powerpointpresentation

Den 14 november arrangerade Västra Götalandsregionen Affärsforum för andra gången. Affärsforum är en konferens där vi möter våra leverantörer för att tillsammans utveckla våra verksamheter.

Västra Götalandsregionen kommer, den 16 maj 2018, att arrangera en öppen leverantörsdag med anledning av det nya e-handelssystemet.

Page list icon

Åter på plats den 14 mars. Vid akuta frågor går det bra att kontakta oss via e-post så återkommer vi så snart vi har möjlighet.

Pennor som pekar på papper

Nu är Västra Götalandsregionens upphandlingsplan för 2018 publicerad.

trappa

Koncerninköp har ett nytt arbetssätt för att hantera avvikelser under avtalsperioden. För dig som leverantör kan det vara bra att känna till vilka aktiviteter vi genomför om någonting inte fungerar enligt avtal.

Aktuellt för dig som leverantör

Under sommaren har leverantörssupporten ändrade öppettider.

Cirka 200 leverantörer hade samlats när Västra Götalandsregionen, VGR informerade kring det nya e-handelssystemet som kommer införas under hösten.

Tisdagen den 5 december har Leverantörssupporten stängt pga. utbildning. Supporten är på plats igen onsdag den 6 december kl. 8.00.

Tidigare aviserad uppdatering av Produktkategoriträdet är uppskjuten och kommer inte genomföras under november-december.

Senast uppdaterad: 2018-11-12 14:35