Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Affärsforum 2018

scen med blomma och powerpointpresentation

Den 14 november arrangerade Västra Götalandsregionen Affärsforum för andra gången. Affärsforum är en konferens där vi möter våra leverantörer för att tillsammans utveckla våra verksamheter.

Vi disktuerade bland annat hur VGR arbetar med omställningen av vården och hur vi samarbetar och arbetar med uppföljning under avtalsperioden. Vi pratade också om innovation, och fick politikernas syn på upphandling i VGR. Seminarier kring miljö/CSR och nya LOU/GDPR hölls också.

Presentationsmaterial Affärsforum 2018

Kommande Affärsforum

Vår ambition är att göra Affärsforum till ett återkommande evenemang då vi ser ett stort behov av att diskutera den här typen av frågor med våra leverantörer. Affärsforum 2018 var den andra konferensen i ordningen. I dagsläget är inga fler tillfällen inplanerade, men om du är intresserad av att delta eller har förslag på ämnen som bör tas upp vill vi gärna att du kontaktar oss.

Angelica Strandberg

Enhetschef

Ingemar Sesevic

Enhetschef
Senast uppdaterad: 2019-01-07 09:08