Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Efterlysning av produktbilder i Marknadsplatsen

I tidigare nummer har vi berättat om det kvalitetsarbete gällande ifyllnadsgrad av produkt- och avtalsinformation som pågår. En del i detta innebär att få in så många bilder som möjligt på de beställningsbara produkterna i Marknadsplatsen.

Just nu har vi bilder på 42 procent av det beställningsbara sortimentet i Marknadsplatsen, vilket är nästan hälften, och därmed långt ifrån målet.

Om det saknas bild?

Om du inte har lagt in någon huvudbild för dina produkter i Katalogen, ser beställare i Marknadsplatsen endast standardbilden, istället för exempelvis en kaffekopp.

80% i augusti?

Vi siktar på 80 procent bilder inom kort och hoppas att du har möjlighet att se över hur många bilder ditt företag har. Vi uppskattar om du kan lägga in bilder där det saknas så snart som möjligt.

Vi kan hjälpa dig

Vår support hjälper dig gärna att ta fram hur många procent bilder du har i Katalogen. De visar hur du enklast lägger in bilderna med länk eller laddar upp. Vill du ha hjälp att få bilderna inlagda kan vi också hjälpa till med detta.

Du kan antingen ringa in på 010-441 00 15, knappval 2 eller skicka e-post till: marknadsplatsen.support@vgregion.se.

 

Läs mer:
Här hittar du guider för hur du lägger in bilder

Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:26