Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Uppdatering av produktkategoriträdet i Nationell katalog för produkter och avtal

Uppdateringen är uppskjuten

Uppdateringen av produktkategoriträdet är uppskjuten och kommer inte genomföras under november-december.

En ny svensk standard för ISO 9999:2016 har publicerats (ersätter tidigare ISO9999:2011). För dig som leverantör innebär det att det tillkommer nya, ändrade och ihopslagna ISO-kategorier.

Det kommer också förekomma att ISO-koder delas upp, och att vissa tas bort. Om du har produkter i kategorier som omfattas av ovanstående förändringar, kommer dessa att flyttas till andra ISO-koder vid publiceringstillfällena, för övrigt arbetar du som vanligt.

Avtal påverkas inte av införandet av nya standarden för ISO9999.

  • Etapp 1 innehåller nya ISO-koder, borttagning av ISO-koder (som inte innehåller några produkter), ändring av ISO-koder med beskrivande texter. Drygt 10 ISO-koder byter också kod.
  • Etapp 2 innehåller borttagning av ISO-koder (de som innehåller produkter), delning och sammanslagning av ISO-koder.

Kontakt

Om du som leverantör arbetar med avtal och produkter för Hjälpmedelstjänsten, och har frågor eller vill veta mer, kontakta Kundservice på Inera AB via e-post: kundservice@inera.se eller via telefon: 0771-251010.

Du kan också få mer information från dina avtalsägare.

Kategorin i Katalogen

Skärmdump av kategorin i Katalogen: ISO-klassificerade hjälpmedel(ISO9999). 

Senast uppdaterad: 2017-11-20 13:38