Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allvarlig coronavirus-smitta i samhället

Minska smittspridningen genom att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Kontakta vården om du känner dig mycket sjuk.

Aktuell information om covid-19 (VGR)

Annonseringstjänster

Det är viktigt att annonser från Västra Götalandsregionen (VGR) följer den grafiska profilen, har rätt logotyper och hamnar i rätt media.

Det är också viktigt att vi får rätt pris. När vi behöver annonsera ska vi därför alltid använda upphandlad leverantör. Det gäller alla typer av annonser i alla typer av media, både tryck och digitalt. Undantaget är profilannonser. 

Platsannonser

Alla köp av platsannonser ska ske i samarbete med personal- eller HR-funktionen. All extern platsannonsering ska ske i så kallade samlingsannonser.

Tänk på

  • Vi ska synas, men det är viktigt att vi gör det i rätt forum. De kanaler vi väljer ska ge valuta för pengarna och nå målgruppen på ett effektivt sätt. De ska också vara förenliga med bilden av oss som en professionell och förtroendeingivande organisation.
  • Ingen annan än vi själva bestämmer när och var vi ska annonsera. Ofta ger den dyra annonsen inte större effekt än de gratiskanaler vi förfogar över, exempelvis vår webbsida.

Västra Götalandsregionens visuella profil

Senast uppdaterad: 2020-03-19 15:58