Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Tryckeritjänster

När du har behov av att trycka något ska du alltid, oavsett produkt, vända dig till Regiontryckeriet. Regiontryckeriet avgör om de ska trycka själva eller om det är lämpligare att använda något av Västra Götalandsregionens upphandlade tryckerier. I det sistnämnda fallet gör Regiontryckeriet en konkurrensutsättning.

Du ska alltså vända dig till Regiontryckeriet även när du ska trycka broschyrer eller periodiskt återkommande trycksaker, som exempelvis flera nummer av en tidning eller ett nyhetsbrev. För periodiska tryck begär Regiontryckeriet in offert för samtliga nummer.

Tre upphandlade tryckerier för broschyrer och periodiska tryck:

  1. Stibo Graphic A/S
  2. DanagårdLiTHO AB
  3. CELA Grafiska AB

Som beställare har du inte direktkontakt med tryckerierna under konkurrensutsättningen men när den är gjord förmedlar Regiontryckeriet kontaktuppgifter till det utvalda tryckeriet. Kontakta Regiontryckeriet i god tid, minst tre veckor innan leverans.

Regiontryckeriet Trollhättan
Klas Johansson
E-post: regiontryckeriet.thn@vgregion.se
Telefon: 010-441 09 70

Tryckeri, Regionservices kundtjänst

Simon Winge

Inköpare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2017-02-27 15:29