Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

VGR IT

VGR IT är Västra Götalandsregionens IS/IT-organisation som ansvarar för drift och support av IT-infrastruktur, applikationer och telefoni. Organisatoriskt sett är vi en avdelning inom Koncernkontoret med drygt 600 anställda.

Våra medarbetare finns placerade på fyra kontor runt om i Västra Götalandsregionen; Borås, Mölndal, Skövde och Vänersborg.

VGR IT ska vara den självklara tjänsteleverantören för våra kunder genom att leverera attraktiva och anpassade tjänster inom informationssystem och informationsteknologi. Vad innebär då detta?

  • Självklar innebär att våra kunder ser oss som den naturliga och givna samarbetspartnern 
  • Tjänsteleverantör är vi genom att vi alltid utgår från kundens behov och krav, fokuserar på att leverera värde och nytta i våra tjänster
  • Kund är Västra Götalandsregionens verksamheter, vid behov dess leverantörer och samarbetspartners 
  • Attraktiva innebär att kunden ser tjänstens värde och nytta i verksamheten 
  • Anpassade innebär att med regionalt och strategiskt perspektiv på bästa sätt tillfredsställa regionens verksamheter
  • IS/IT innebär drift, support, förvaltning för kontinuerlig och stabil leverans av etablerade tjänster samt att utifrån behov, strategier och omvärld utveckla och förädla tjänster

VGR IT:s verksamhetsplan

Göran Ejbyfeldt

IS/IT-direktör
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2019-01-25 13:23