Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Valideringsnätverk Kock

Ett forum för fortsatt arbete med validering enligt branschmodell och kollegial handledning.

Här hittar ni en kortfattad sammanfattning från den första gemensamma nätverksträffen för yrkesbedömare, handledare och chefer som aktivt arbetar med branschens valideringsmodell. Visionen är att nätverket ska fungera som ett gemensamt forum för att kvalitetssäkra valideringsmetoden, få information, ställa frågor, bli inspirerade och diskutera.
Träffen ägde rum den 26 januari 2017 i RISE Jordbruk och livsmedels lokaler vid Delsjömotet i Göteborg. 

Dagen utmynnade bland annat i att en arbetsgrupp för stödmaterial bildades. Gruppen arbetar för närvarande fram ett förslag till gemensamt material som kommer att presenteras för nätverket.

Tack för många bra synpunkter, idéer värdefulla erfaranheter som vi kan bygga vidare på! Nästa träff kommer att utannonseras i nätverket.

Dagen var ett samarrangemang mellan oss på Skolmatsakademin, Validering Väst och UHR - Utbildningsrådet för Hotell och Restauranger.

Dokumentation:

Minnesnoteringar från nätverksträffen 26/1 2017 >>

Deltagarlista valideringsnätverksträff 2017-01-26 >>

Inbjudan till Valideringsnätverksträff 2017-01-26 >>

Senast uppdaterad: 2017-03-30 18:36