Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Grönskördade åkerbönor & bedömningsformulärför test av nya råvaror

Publicerad: Uppdaterad:

Inför vårt RISE projekt med Grönskördade åkerbönor har vi flera testkök som står redo att provlaga denna nya produkt. Provar ert kök nya rätter eller utforskar nya råvaror? Då är Skolmatsakademins ”Bedömningsformulär för testbäddskök” ett bra arbetsunderlag för er att använda. 

Till hjälp kommer testköken som är skolkök inom regionen och Skolmatsakademin att använda sig av ett bedömningsformulär för att på så sätt hitta rätt tillagningstekniker för att få ett riktigt smakfullt resultat. 

Läs mer om projektet här

Testar ert kök nya rätter eller utforskar ni nya råvaror?

Då är Skolmatsakademins ”Bedömningsformulär för testbäddskök” ett bra arbetsunderlag för er. Med formuläret kan ni systematiskt arbeta er fram till goda och lockande maträtter. 

Ladda ner formuläret här

Snart kommer en inbjudan till en inspirationsdag om grönskördade bönor!

Håll ögonen öppna för en inbjudan till en inspirationsdag i vår där ni får testa, smaka och lära er mer om grönskördade bönor!

 

Publicerad:
Uppdaterad: