Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Sensorik för kockar inom offentlig måltid

Publicerad: Uppdaterad:

Måltidsupplevelsen är en kombination av alla våra sinnen. Skolmatsakademin bjuder in till en heldag tillsammans med enheten för Perception och Design på RISE, där vi får lära oss mer om Saperemetoden, sinnenas samspel och sensorikens betydelse för att väcka matglädje.

Kryddor

 

Genom föreläsningar, praktiska exempel och tester får vi lära oss sinnenas samspel och hur vi kan använda dessa på bästa sätt när vi provar nya råvaror, tar fram nya rätter och inspirerar våra matgäster till hållbarare val. Dagen kommer att bjuda på flera konkreta verktyg att jobba vidare med på hemmaplan.

När: 12 april 2022 kl 09:00 till 16:00

Var: RISE, Frans Perssons väg 6, Göteborg

Länk till anmälan hittar du här

Publicerad:
Uppdaterad: