Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Smaka på framtiden

Publicerad: Uppdaterad:

Gröna Möten är en oberoende mötesplats för dig i gröna näringar. Den 29 mars välkomnar de offentliga  måltidsorganisationer, kockar, livsmedelsföretag, livsmedelsproducenter och livsmedelsutvecklare till den kostnadsfria inspirationsdagen "En åkerböna från jord till bord - Lokal produktion och förädling av grönskördade bönor".

 

Inspirationsdagen är ett unikt tillfälle att lyssna, smaka och lära mer om framtagandet av nya gröna proteiner från jord till bord. Bönder, kockar och livsmedelsproducenter har varit involverade i projektet ”Lokal produktion och förädling av frysta grönskördade bönor” och syftet är att lägga grunden för ett långsiktigt och lönsamt samarbete gällande odling och förädling av frysta grönskördade åkerbönor.

Projektet ”Lokal produktion och förädling av frysta grönskördade bönor” arrangerar mötet tillsammans med Agroväst Gröna Möten.

Projektpartner är RISE, Gröna Klustret Nuntorp, Toppfrys, Västra Sveriges konservväxtodlarförening, Columella Innovation och Agroväst.

När: 29 mars 2022 kl 12:00 - 16:00 (sista anmälningdag 25 mars kl 12)

Var: RISE, Frans Perssonsväg 6, Göteborg

Vill du veta mer?

Mer information samt länk till anmälan finns på hemsidan Agroväst Gröna Möten

 

Publicerad:
Uppdaterad: