Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Sommarhälsning från verksamhetsledaren 

Publicerad:

Tack för mig!   Det är med blandade känslor jag skriver denna sista krönika som verksamhetsledare. Jag har haft fyra fantastiska år i Skolmatsakademin och på RISE, och jag är så glad att ha fått lära känna er ute i verksamheterna. Ni inspirerar mig varje dag med ert driv, kreativitet och mod att testa nytt!  

 

Men allt har sin tid. Det är dags för mig att flyga vidare, och för en ny person att sätta prägel på Skolmatsakademin. Och oroa er inte, ni kommer att vara i goda händer😊  

Det är med glädje jag har äran att presentera er nästa verksamhetsledare – Gunilla Martinsson. Många av er känner henne som den eldsjäl och förändringsagent hon har varit i Munkedals kommun, där hon bland annat har skapat Ett nytt recept för skolmåltiden genom matmarknader och måltidsinfluerare, hon har startat projekt med måltidspedagogik och egenuttag från kommunala odlingar samt varit långt i framkant med krisavtal i samverkan med lokala livsmedelsproducenter. Mer om Gunilla kan ni läsa i Hallå-där intervjun i detta nyhetsbrev.   

Med detta sagt så vill jag tacka er alla för denna tid, samt uppmana er att fortsätta vara modiga, våga tänka och testa nytt, var envisa och hämta kraft från varandra när det känns motigt. Det är inte alltid en spikrak väg, men en hållbar framtid skapar vi tillsammans!  

Jag önska er all lycka till i framtiden och en riktigt skön sommar,  

Kram Elsa 

Publicerad: