Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Från ax till limpa - Baka ett gott surdegsbröd!

Publicerad: Uppdaterad:

Lär dig om svenska kulturspannmål, biologisk mångfald och att baka med surdeg. Dagen bjuder på föreläsning med mjölnaren från Mellerud - Johanna Eheim Assareby, odlaren Anders Lunneryd samt surdegsbakning tillsammans med köksmästare Jazon Skans och kock Lina Rydén från Önneredskolan i Göteborg.

Anmäl dig här!

Länk till anmälan: https://regionkalender.vgregion.se/sv/evenemang/855

Recept på ett gott surdegsbröd från Önneresskolan

Blir du sugen på att baka ett gott surdegsbröd redan nu hittar du recept på ett sådant i vår receptsamling.

Länk till Skolmatsakademins receptsamling

Publicerad:
Uppdaterad: