Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Från ax till limpa - Baka ett gott surdegsbröd!

Publicerad: Uppdaterad:

Lär dig om svenska kulturspannmål, biologisk mångfald och att baka med surdeg. Dagen bjuder på föreläsning med mjölnaren från Mellerud - Johanna Eheim Assareby, odlaren Anders Lunneryd samt surdegsbakning tillsammans med köksmästare Jazon Skans och kock Lina Rydén från Önneredskolan i Göteborg.

Anmäl dig här!

Länk till anmälan: https://regionkalender.vgregion.se/sv/evenemang/855

Recept på ett gott surdegsbröd från Önneresskolan

Blir du sugen på att baka ett gott surdegsbröd redan nu hittar du recept på ett sådant i vår receptsamling.

Länk till Skolmatsakademins receptsamling

Publicerad:
Uppdaterad: