Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Webbutbildningar

Här kommer mer info om våra webbutbildningar

Skolmatsakademins webbutbildningar

  • Utbildningen syftar till att ge ökad kunskap om barnets rättigheter och ökad förståelse för hur personal och verksamhet kan arbeta praktiskt med konventionen.

  • Du som arbetar med planering, inköp, tillagning eller servering av mat kan bli mer klimatsmart genom att göra webbutbildningen ”Klimatmart mat”. Lär dig mer om goda och hälsosamma måltider med låg klimatpåverkan.

  • Nu kan vi erbjuda er medlemmar i Skolmatsakademin att få ta del av våra skräddarsydda webutbildningar för måltidspersonal. Denna medlemsförmån är till för att höja kompetensen ute i era verksamheter. Använd utbildningen som introduktion för nya kollegor eller som uppfräschning för all personal som på något sätt redan arbetar med måltider. I gradekursen Livsmedelshygien baskunskap för offentlig måltidspersonal får du de grundläggande kunskaper inom livsmedelshygien som behövs för att kunna arbeta i ett offentligt kök.

  • Nu kan vi erbjuda er medlemmar i Skolmatsakademin att få ta del av våra skräddarsydda webutbildningar för måltidspersonal. Denna medlemsförmån är till för att höja kompetensen ute i era verksamheter. Använd utbildningen som introduktion för nya kollegor eller som uppfräschning för all personal som på något sätt redan arbetar med måltider. I gradkursen Specialkost Baskunskap för offentlig måltidspersonal får du de grundläggande kunskaper inom specialkost som behövs för att kunna arbeta i ett offentligt kök.

  • Varje termin genomför vi ett antal webbinarier på olika teman till nytta för dig som arbetar med måltider. Här finns inspelningar som är öppna för alla att ta del av.

  • Dessa utbildningar har vi tagit fram i egen regi och är endast till för Skolmatsakademins medlemmar. Vi ber dig därför att inte sprida vidare dessa länkar till icke-medlemmar i andra kommuner.

Senast uppdaterad: 2022-01-28 14:43