Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Aktuellt

Aktuell information om nya Regionens hus

Telefonväxeln arbetar i systemet Vision 80/20 Informera, därför är det viktigt att ni inför flytten till nya Regionens hus säkerställer att det är rätt uppgifter där. Det är även viktigt att ni uppdaterar era uppgifter i KiV.

Annemarie Hultberg, utvecklingsledare på Hälsan och Stressmedicin gjorde en sammanställning över aktuell forskning om aktivitetsbaserade arbetsmiljöer 2018.

Konstverket Rättvisans Park kommer inte att vara en del av den konstnärliga gestaltningen i Nya Regionens hus i Göteborg.

Nu är det klart vilka tjugo personer som får förtroendet att fungera som ambassadörer för de nya Regionens hus i Göteborg och Skövde.

När det är dags att flytta in i Regionens hus i Skövde eller Göteborg ska tusentals detaljer finnas på plats redan från dag 1. I senaste numret av Arbetslust berättar Andrea Thomsen, Regionservice, och Christian Bohlin, VGR IT, om förberedelsearbetet.

Hur ska vi bete oss för att den aktivitetsbaserade miljön ska fungera så bra som möjligt?

Berg och naturreservat i Skaraborg var det tema som fick flest röster i omröstningen om namn på konferensrum i nya Regionens hus i Skövde. Konferensrummen i stationshuset i Regionens hus i Göteborg kommer att få namn med järnvägstema.

Möten är en av våra viktigaste kanaler för att leda arbetet framåt och bygga relationer.

Namnröstningen av rummen i konferensanläggningarna i de nya Regionens hus i Skövde och Göteborg är avslutad. Vi kommer inom kort att presentera de vinnande förslagen.

Under våren planeras flera seminarier som vänder sig till dig som kommer att ha din arbetsplats på Regionens hus i Skövde. I höst arrangeras motsvarande seminarier för dig som kommer att arbeta på Regionens hus i Göteborg.

"Så förbereder vi oss för ett nytt sätt att arbeta i nya Regionens hus" är en guide för ledning, chefer och medarbetare som kommer att jobba i något av de nya Regionens hus eller Skövde.


Senast uppdaterad: 2018-03-15 08:46