Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Chefsinformation om nya Regionens hus

Här finns presentationer och annan information som riktar sig till chefer och hyresgästrepresentanter - att använda i det förberedande arbetet inför flytten till de nya Regionens hus i Göteborg eller Skövde.

Sidan är inte sökbar och syns inte i menyer, men det finns en kortadress som är åtkomlig externt: www.vgregion.se/rh-info

Chefens roll och ansvar

Som chef ansvarar du för att medarbetarna är väl förberedda inför flytten till nya Regionens hus i Skövde och Göteborg. Det handlar såväl om att skapa delaktighet och engagemang som att se till att arbetssätt och rutiner utvecklas och anpassas till ett aktivitetsbaserat arbetssätt.

Den här sidan är framtagen för att du enkelt ska få tillgång till information, presentationer och verktyg som kan vara ett stöd i förändringsarbetet. Här finns också länkar till praktisk information och material från de olika seminarierna för chefer och medarbetare.

Som chef har du också möjlighet att vända dig till HR och Hälsan & arbetslivet för stöd.

Lillemor Harnell

Projektledare Göteborg, husansvarig Skövde
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2018-12-13 13:16