Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Seminarier om huset och nytt arbetssätt

Den 15 maj och den 29 maj arrangeras två seminarier som riktar sig till chefer med medarbetare i nya Regionens hus i Skövde. Det är ett seminarium med information om husets inredning och funktioner och ett som handlar om aktivitetsbaserat arbetssätt och förändringsledning. Välkommen att anmäla dig via regionkalendern.

Fakta om nya Regionens hus

Seminarium för chefer: Information om husets inredning och funktioner, serviceupplägg och IT. Vi pratar om aktivitetsbaserat arbetssätt, vad en hemvist innebär m.m. och det finns tid för dialog och frågor.

Tid: 15 maj 09.00-12.00
Plats: Eken, Regionens hus, Skövde
Anmälan i Regionkalendern

Forskning om ABW samt förändringsledning i praktiken

Seminarium för chefer: Ett seminarium inklusive workshop som syftar till att ge stöd och kunskap inför ett aktivitetsbaserat arbetssätt (ABW) och i förändringsresan till nya Regionens hus.

  • Annemarie Hultberg, Institutet för Stressmedicin (ISM) presenterar aktuell forskning om aktivitetsbaserat arbetssätt och hur ledarskap och medarbetarskap påverkas och kan utvecklas.
  • Malin Zandelin, Angereds Närsjukhus delar med sig av kunskap, goda råd och praktiska verktyg kring förändringsledning och hur man på bästa sätt leder sina medarbetare på förändringsresan.

Tid: 29 maj 13.00-16.00
Plats: Eken, Regionens hus, Skövde
Anmälan i Regionkalendern


Senast uppdaterad: 2018-03-22 10:16