Aktuell information

Aktuell information Regionens hus Göteborg

Digitala verktyg och personlig effektivitet
Du som får din arbetsplats i nya Regionens hus i Göteborg har nu möjlighet att anmäla dig till två olika utbildningar under januari och februari.
Konstupphandling avbryts
Konstverket Rättvisans Park kommer inte att vara en del av den konstnärliga gestaltningen i Nya Regionens hus i Göteborg.
Ambassadörer med uppdrag att utveckla
Nu är det klart vilka tjugo personer som får förtroendet att fungera som ambassadörer för de nya Regionens hus i Göteborg och Skövde.
Hur blir det med trafiken i centrala Göteborg?
Nu finns en samlingssida med länkar och lästips med aktuella bygg- och trafikprojekt i centrala Göteborg
Tusentals detaljer ska funka
När det är dags att flytta in i Regionens hus i Skövde eller Göteborg ska tusentals detaljer finnas på plats redan från dag 1. I senaste numret av Arbetslust berättar Andrea Thomsen, Regionservice, och Christian Bohlin, VGR IT, om förberedelsearbetet.
Goda vanor i en aktivitetsbaserad miljö
Hur ska vi bete oss för att den aktivitetsbaserade miljön ska fungera så bra som möjligt?
Namnen på konferensrummen i nya Regionens hus klara
Berg och naturreservat i Skaraborg var det tema som fick flest röster i omröstningen om namn på konferensrum i nya Regionens hus i Skövde. Konferensrummen i stationshuset i Regionens hus i Göteborg kommer att få namn med järnvägstema.
Effektiva möten
Möten är en av våra viktigaste kanaler för att leda arbetet framåt och bygga relationer.
Var med och rösta fram namn till konferensrummen
Namnröstningen av rummen i konferensanläggningarna i de nya Regionens hus i Skövde och Göteborg är avslutad. Vi kommer inom kort att presentera de vinnande förslagen.
Seminarier för chefer och medarbetare i Skövde
Under våren planeras flera seminarier som vänder sig till dig som kommer att ha din arbetsplats på Regionens hus i Skövde. I höst arrangeras motsvarande seminarier för dig som kommer att arbeta på Regionens hus i Göteborg.
Guide - Så förbereder vi oss för nytt arbetssätt i nya Regionens hus
"Så förbereder vi oss för ett nytt sätt att arbeta i nya Regionens hus" är en guide för ledning, chefer och medarbetare som kommer att jobba i något av de nya Regionens hus eller Skövde.

Senast uppdaterad: 2018-12-14 12:49