Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Aktuell information

Aktuell information Regionens hus Göteborg

Nytt om behörigheter och besök i Regionens hus
Från den 2 december kan du föranmäla VGR-anställda besökare via mail till receptionen. Behörighet för aktuell dag och tid läggs då på tjänsteID-kort.
Information från restaurangen Pocket in the House
Information från restaurangen Pocket in the House till de som arbetar i och besöker Regionens hus i Göteborg.
Receptionens kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter till receptionerna i Regionens hus Göteborg.
Nu flyttar vi till Regionens hus i Göteborg
Måndagen den 27 maj kommer de första 700 personerna till vår nya arbetsplats! Sedan flyttar resterande 800 personer in den 3 och 10 juni.
Obligatorisk säkerhetsutbildning
Glöm inte att anmäla dig till säkerhetsutbildning för Regionens hus i Göteborg.
Så hanterar vi besök i Regionens hus
Besökare till Regionens hus anmäler sig vid registreringsskärmen i entrén invid receptionen. Det gäller både för besökare från VGR och externa besökare.
Representationsvåningen
Representationsvåningen i Regionens hus Göteborg är i första hand avsedd för regionfullmäktiges och regionstyrelsens representation.
Konferens- och mötesrumsbokningar i nya Regionens hus Göteborg
Nu är det nya Regionens hus i Göteborg snart klart. Detta gäller om du vill boka rum i konferensdelen eller ska boka mötesrum i kontorshuset (för de som har sin placering där).
Följ med på en guidad tur i nya Regionens hus i Göteborg
Är du nyfiken på insidan? Följ med Västfastigheters projektledare Daniel Dåverhög på en guidad tur i nya Regionens hus i Göteborg. Nu en byggarbetsplats, men om bara ett par månader Västra Götalandsregionens nyaste arbetsplats.
Viktigt med rätt uppgifter i Vision 80/20 Informera och KiV
Telefonväxeln arbetar i systemet Vision 80/20 Informera, därför är det viktigt att ni inför flytten till nya Regionens hus säkerställer att det är rätt uppgifter där. Det är även viktigt att ni uppdaterar era uppgifter i KiV.
Vad säger forskningen om aktivitetsbaserad arbetsmiljö
Annemarie Hultberg, utvecklingsledare på Hälsan och Stressmedicin gjorde en sammanställning över aktuell forskning om aktivitetsbaserade arbetsmiljöer 2018.
Konstenheten tar hand om konsten i samband med flytten
Konsten i alla lokaler som lämnas i samband med flytten till nya Regionens Hus Göteborg kommer att hämtas av konstenheten, Västfastigheter. Hämtningarna är planerade med start i februari. Har du frågor om konsten, kontakta konstenheten.
Digitala verktyg och personlig effektivitet
Du som får din arbetsplats i nya Regionens hus i Göteborg har nu möjlighet att anmäla dig till två olika utbildningar under januari och februari.
Konstupphandling avbryts
Konstverket Rättvisans Park kommer inte att vara en del av den konstnärliga gestaltningen i Nya Regionens hus i Göteborg.
Ambassadörer med uppdrag att utveckla
Nu är det klart vilka tjugo personer som får förtroendet att fungera som ambassadörer för de nya Regionens hus i Göteborg och Skövde.
Hur blir det med trafiken i centrala Göteborg?
Nu finns en samlingssida med länkar och lästips med aktuella bygg- och trafikprojekt i centrala Göteborg
Tusentals detaljer ska funka
När det är dags att flytta in i Regionens hus i Skövde eller Göteborg ska tusentals detaljer finnas på plats redan från dag 1. I senaste numret av Arbetslust berättar Andrea Thomsen, Regionservice, och Christian Bohlin, VGR IT, om förberedelsearbetet.
Goda vanor i en aktivitetsbaserad miljö
Hur ska vi bete oss för att den aktivitetsbaserade miljön ska fungera så bra som möjligt?
Namnen på konferensrummen i nya Regionens hus klara
Berg och naturreservat i Skaraborg var det tema som fick flest röster i omröstningen om namn på konferensrum i nya Regionens hus i Skövde. Konferensrummen i stationshuset i Regionens hus i Göteborg kommer att få namn med järnvägstema.
Effektiva möten
Möten är en av våra viktigaste kanaler för att leda arbetet framåt och bygga relationer.
Var med och rösta fram namn till konferensrummen
Namnröstningen av rummen i konferensanläggningarna i de nya Regionens hus i Skövde och Göteborg är avslutad. Vi kommer inom kort att presentera de vinnande förslagen.
Seminarier för chefer och medarbetare i Skövde
Under våren planeras flera seminarier som vänder sig till dig som kommer att ha din arbetsplats på Regionens hus i Skövde. I höst arrangeras motsvarande seminarier för dig som kommer att arbeta på Regionens hus i Göteborg.
Guide - Så förbereder vi oss för nytt arbetssätt i nya Regionens hus
"Så förbereder vi oss för ett nytt sätt att arbeta i nya Regionens hus" är en guide för ledning, chefer och medarbetare som kommer att jobba i något av de nya Regionens hus eller Skövde.

Senast uppdaterad: 2018-12-14 12:49