Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information från restaurangen Pocket in the House

Information från restaurangen Pocket in the House till de som arbetar i och besöker Regionens hus i Göteborg.

Restaurangen öppnade den 5 augusti 2019 och vi blir mer och mer varma i kläderna. Här kommer lite information som kan vara bra att veta för alla våra gäster i Regionens hus.

Registrering och laddning av TjänsteID-kort ger rabatt

Om du registrerar ditt TjänsteID-kort hos oss och laddar med pengar får du maten lite billigare, kött eller fiskrätten för 98 kr och den vegetariska för 93 kr (ordinarie pris 120 kr). Vi tackar alla gäster för tålamod med väntan vid registrering. Som alla nog har märkt har det tagit lite tid att registrera sitt passerkort i restaurangen. För att undvika registrering under lunchrusning kan man ladda innan och efter lunch. Vi öppnar kl. 07.30 för registrering och vi är på plats till 16.00.

Övrig info

Har du någon åsikt om matens smak eller liknande tar vi tacksamt emot detta – vi vill att du lämnar vår restaurang som en nöjd gäst!

  • Om du inte blir mätt eller vill ha mer mat är det bara att be om mer mat.
  • Tycker du att du gjort fel val av rätt går du bara fram och byter.
  • Salladsbägare som varieras får man ta fler av.

Den 28 augusti har vi invigning av restaurangen med Pontus Frithiof. I samband med lunchen bjuder vi då på alkoholfritt bubbel och tårta till kaffet.
Återkommer inom kort med datum för vår första after work.

Välkommen in till oss!

Vänligen,
Ove med personal på Pocket in the House

Senast uppdaterad: 2019-08-19 14:29