Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Konferens- och mötesrumsbokningar i nya Regionens hus Göteborg

Nu är det nya Regionens hus i Göteborg snart klart. Detta gäller om du vill boka rum i konferensdelen eller ska boka mötesrum i kontorshuset (för de som har sin placering där).

  • Om du vill boka konferensrum i Stationshuset så söker du på VGR konferenscenter i Sambo. Dessa rum debiteras på samma sätt som på Gullbergsvass.
  • Mötesrummen i Kontorshuset, RHG, bokas i Outlook under knappen HITTA RUM i kallelsen. Dessa är utan avgift för de som sitter i huset.
    • Observera att dessa rum (med adress Bergslagsgatan) ligger först i listan över rum i Outlook och börjar med siffror. Första siffrorna anger våningsplan, sedan anges hus 1, 2 eller 3. Hus 1 är höghuset, hus 2 mittersta huset och hus 3 det östra huset (längst till höger när man kommer in vid entrén). Därefter ett löpnummer per rum, som ligger i ordningsföljd i huset, medsols. Till exempel: 1.205 (8) = våning 1, hus 2 och rum nr 5 i ordningen. Plats för 8 personer. Där finns också en beskrivning av rummets utrusning (i det här fallet fåtöljer med laptopbord).

Mötesrum och konferensrum är komplett möblerade och utrustade från 10 juni

Rummen går att boka nu, men är bara tillgängliga från den 10 juni. I Sambo under adressen RHG-Gbg kommer du senare kunna boka bilar och catering till Kontorshuset.
Senast uppdaterad: 2019-07-01 13:48