Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nu flyttar vi till Regionens hus i Göteborg

Måndagen den 27 maj kommer de första 700 personerna till vår nya arbetsplats! Sedan flyttar resterande 800 personer in den 3 och 10 juni.

Det pågår ett intensivt arbete för att iordningställa detta stora hus. Regionservice, VGR IT och Västfastigheter jobbar stenhårt för att få allt på plats, men det kommer vara visst arbete kvar även efter att vi flyttat in.

Tex. Återbruk av möbler fylls på successivt efter att ni lämnat era tidigare lokaler därav är hissarna inklädda för att skydda väggarna. Skyltning inomhus kommer att färdigställas innan sommaren (provisoriska skyltar är finns).

För att hjälpa alla att tillrätta, svara på frågor och framförallt hitta runt i huset kommer det att finnas personer från projektet, ambassadörer och hyresgästrepresentanter på plats de första dagarna. Du känner igen oss genom att vi har orange band runt halsen.

Serviceteamet finns på plats i receptionerna och på våningsplanen. IT support, IT tekniker och ergonomer finns också i huset för att bistå. Hugg tag i oss, så ska vi göra vårt allra bästa för att hjälpa dig!

Restaurangen öppnar först den 5 augusti, passa på att utforska de olika lunchalternativ som finns omkring oss.

Projektledningen kommer att vara på plats i Oasen kl. 10-11 och 14–15 under inflyttningsveckorna. Kom dit om du har frågor till oss!

Första dagen kommer att vara lite stökig, som det ofta är vid flytt. Huset öppnar kl. 8.00. Det är önskvärt att vi sprider ut vår ankomst under morgonen/förmiddagen så hjälps vi åt att göra starten på dagen smidigare. Om du cyklar kan du parkera i garaget, infarten ligger på gaveln, höger om huvudingången.

Skiss över husets entréer.

I den inre receptionen i kontorshuset kommer du att få information och vägledning om hur du hittar till din hemvist. När du kommer dit får du hjälp med att få ditt personliga skåp.

Inflyttningsfika är uppdukat i personalmatsalen plan 1 och i Oasen på plan 4 i höghuset, och självklart kaffe/te på våningsplanen. Bekanta dig med huset, njut av vår nya arbetsplats och den fina utsikten!

Vi är totalt 15 förvaltningar och bolag som kommer att ha vår nya arbetsplats i huset, det blir många nya ansikten och många nya samtal.

Jag vill skicka med vikten av att vi är ödmjuka inför flytten, de nya arbetssätten och inför varandra. Det är mycket som är nytt och framförallt är huset stort!

Tillsammans skapar vi den miljö vi vill ha för att trivas och känna oss hemma. Ett hej, och ett leende kan göra dagen så mycket bättre 😉

Det är mycket information dessa dagar, här kommer en kortversion.

5 steg till en smidig flytt

1. Glöm inte ditt tjänste-ID-kort. Det kommer vara nyckeln för att komma in och runt i huset.
2. Titta igenom instruktionsfilmerna för bildskärm, skrivare och Skypeutrustning. Instruktionsfilmer IT i nya Regionens hus
3. Din dator ska fungera på alla arbetsplatser. Alla drivrutiner finns redan på datorn om du har Windows 10. IT-support finns på plats och hjälper dig!
4. Du får ett personligt skåp första dagen. Skåpet är numrerat. Man låser och låser upp med sitt tjänste-ID-kort. Kom ihåg skåpnumret!
5. Ladda ner appen "Vi i VGR". Den finns där appar finns. Här finns nyheter om huset och kartor över våningsplanen. Appen är under utveckling men ladda gärna ner den redan nu.

Känn dig varmt välkommen till vårt nya Regionens hus!
Med vänlig hälsning
Lillemor Harnell
Projektledare, Regionens hus

Senast uppdaterad: 2019-05-27 09:53