Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Aktuell information

Aktuell information Regionens hus Skövde

Nytt om behörigheter och besök i Regionens hus
Från den 2 december kan du föranmäla VGR-anställda besökare via mail till receptionen. Behörighet för aktuell dag och tid läggs då på tjänsteID-kort.
Utvärdering arbetsmiljörapport
Nu finns resultatet av den första utvärderingen av arbetsmiljö och arbetssätt i Regionens hus i Skövde som genomfördes i maj-juni 2019.
Nyhetsbrev 2019-08-21
Informationsbrev till medarbetare i Regionens hus Skövde.
Viktigt med rätt uppgifter i Vision 80/20 Informera och KiV
Telefonväxeln arbetar i systemet Vision 80/20 Informera, därför är det viktigt att ni inför flytten till nya Regionens hus säkerställer att det är rätt uppgifter där. Det är även viktigt att ni uppdaterar era uppgifter i KiV.
Vad säger forskningen om aktivitetsbaserad arbetsmiljö
Annemarie Hultberg, utvecklingsledare på Hälsan och Stressmedicin gjorde en sammanställning över aktuell forskning om aktivitetsbaserade arbetsmiljöer 2018.
Obligatorisk säkerhetsutbildning för medarbetare
Vårt nya Regionens hus i Skövde och den nya arbetsmiljön ställer höga krav på säkerhet i huset. En säkerhetsrutin är framtagen som alla medarbetare behöver känna till.
Konstupphandling avbryts
Konstverket Rättvisans Park kommer inte att vara en del av den konstnärliga gestaltningen i Nya Regionens hus i Göteborg.
Ambassadörer med uppdrag att utveckla
Nu är det klart vilka tjugo personer som får förtroendet att fungera som ambassadörer för de nya Regionens hus i Göteborg och Skövde.
Bilbokning för medarbetarna i Skövde
Från och med 8 november kan du som får din placering vid nya Regionens hus i Skövde boka bil från bilpoolen i nya Regionens hus.
Ta en virtuell promenad i nya Regionens hus i Skövde
Välkommen på en rundtur i Nya Regionens hus i Skövde med hjälp av filmen och bildspelet nedan.
Första dagen i nya Regionens hus i Skövde
Snart är det dags för den allra första arbetsdagen i nya Regionens hus i Skövde. Här är en animerad film om den allra första dagen.
Tusentals detaljer ska funka
När det är dags att flytta in i Regionens hus i Skövde eller Göteborg ska tusentals detaljer finnas på plats redan från dag 1. I senaste numret av Arbetslust berättar Andrea Thomsen, Regionservice, och Christian Bohlin, VGR IT, om förberedelsearbetet.
Goda vanor i en aktivitetsbaserad miljö
Hur ska vi bete oss för att den aktivitetsbaserade miljön ska fungera så bra som möjligt?
Namnen på konferensrummen i nya Regionens hus klara
Berg och naturreservat i Skaraborg var det tema som fick flest röster i omröstningen om namn på konferensrum i nya Regionens hus i Skövde. Konferensrummen i stationshuset i Regionens hus i Göteborg kommer att få namn med järnvägstema.
Effektiva möten
Möten är en av våra viktigaste kanaler för att leda arbetet framåt och bygga relationer.
Var med och rösta fram namn till konferensrummen
Namnröstningen av rummen i konferensanläggningarna i de nya Regionens hus i Skövde och Göteborg är avslutad. Vi kommer inom kort att presentera de vinnande förslagen.
Seminarier för chefer och medarbetare i Skövde
Under våren planeras flera seminarier som vänder sig till dig som kommer att ha din arbetsplats på Regionens hus i Skövde. I höst arrangeras motsvarande seminarier för dig som kommer att arbeta på Regionens hus i Göteborg.
Guide - Så förbereder vi oss för nytt arbetssätt i nya Regionens hus
"Så förbereder vi oss för ett nytt sätt att arbeta i nya Regionens hus" är en guide för ledning, chefer och medarbetare som kommer att jobba i något av de nya Regionens hus eller Skövde.
Hemvisterna i Skövde klara
Nu är det klart med placeringen av hyresgästernas hemvister i det nya Regionens hus i Skövde. Varje
Senast uppdaterad: 2018-12-14 13:07