Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Seminarier och utbildning

Vårens seminarieprogram för chefer och medarbetare som ska flytta in i nya Regionens hus i Göteborg är slutfört. Ett liknande program har genomförts i Skövde under 2018. Seminarierna fokuserar på olika ämnen, men alla handlar om vad man kan göra för att utveckla sitt eget arbetssätt och få en bättre arbetsdag. Längst ner på sidan finns utbildningstips om effektiva arbetssätt i VGR Akademins regi.

Göteborg

Under 2019 har vi arrangerat ett antal seminarier för medarbetare och chefer som ska flytta in i Regionens hus Göteborg. Du hittar presentationsmaterial från seminarierna under Länkar längre ner på sidan.

Utbildningar om teamarbete i VGR Akademins regi

  • Arbeta i team - om att arbeta i team, hur grupper fungerar och vad som kännetecknar ett effektivt team
  • Leda och utveckla team - utbildning för chefer, projektledare och arbetsledare som leder eller kommer att leda team, grupper och/eller arbetslag
  • Leda team på distans - utbildning för chefer, projektledare och arbetsledare som leder eller kommer att leda team och grupper på distans (så kallade virtuella team)

Skövde

Under 2018 hade vi ett antal seminarier för medarbetare och chefer som nu flyttat in i Regionens hus Skövde. Du hittar presentationsmaterial från seminarierna under Länkar längre ner på sidan. 


Senast uppdaterad: 2019-04-15 16:58