Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

190411_190416 Växtbaserad matlagning

Vid två tillfällen under April arrangerade skolmatsakademin matlagningskurs i växtbaserad matlagning.

Hur gör man när man ställs inför uppdraget att laga mat helt utan animaliska ingredienser så kallad vegankost? Detta fick totalt 40 kockar från Skolmatsakademins nätverk lära sig mer om.

Vi fördjupade oss i en dag med växtbaserade livsmedel, inspiration och praktisk matlagning. Kursen leddes av Skolmatsakademins medarbetare Lina Andersson Fasth, och de ägde rum den 11/4 i Uddevalla samt den 16/4 i Skövde.

Vill du också laga mer växtbaserat? Se recepten från dagen>>

Senast uppdaterad: 2019-08-06 13:26