Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

190522 Studiebesök Godegården Järpås

Den 22/5 samlades ett 20-tal kockar och kökschefer på Godegården i Järpås för att lära sig mer om ekologisk odling, konsten att driva ett modernt lantbruk samt det gröna proteinskiftet.

Dagen bjöd på föreläsning om ekologiskt jordbruk med Roland Höckert, Framtidens gröna proteinskifte med Anna-Kajsa Lindell från Food foor progress, samt om att handla lokalproducerat med Nathalie Torstensson från Lidköpings kommun.

Vi hann även med en god lunch bestående av nya produkter på svenska baljväxter, samt en rundtur på gården.

Dokumentation från dagen:

Ekologiskt lantbruk, Roland Höckert. Se presentation>>

Food for progress, Anna-Kajsa Lindell (presentation kommer inom kort)

Lokalproducerat i Lidköpings kommun, Nathalie Torstensson (presentation kommer inom kort)

 

 

   

Senast uppdaterad: 2019-06-05 15:23