Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nu laddar vi för höstens aktiviteter

Publicerad:
Burkar med köksredskap

Under våren har vi arbetat för att få till ett intressant och matnyttigt aktivitetsprogram för hösten som ska fungera trots fortsatt pandemin och restriktioner. Vi kommer att ses digitalt istället och hoppas att den positiva it- användartrend vi sett bland er fortsätter att peka uppåt.

Hela höstens program hittar du här >>

Ett smakprov på några av aktiviteterna:

  • Det blir utbildning i fisk med matlagningsmetoder och upplagning i era egna kök. - Glöm inte att anmäla dig, det begränsat antal platser och först till kvarn!
  • Vi samlar alla er som arbetar med specialkost till ett unikt möte där ni kan utbyta erfarenheter och diskutera möjligheter och hinder. Kost & Näring presentera kor de nya riktlinjerna kring specialkost som kom i vår.
  • En handledarutbildning kommer att erbjudas i samarbete med Validering Väst.
  • Webbinar om skolans folkhälsoarbete utlovas.
  • Sist men inte minst så håller vi som bäst på att samla ihop innehållet till en riktigt smaskig nätverksträff som kanske kan bli av i Skövde, om inte så kör vi även den digitalt som senast.

Välkomna!

Publicerad: