Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Så ett frö och bli måltidsmedveten

Publicerad:
Sofia Gonzales

Årets första aktivitet hade över 80 deltagare, en blandning av pedagoger och måltidspersonal. Föreläsningen Så ett frö och bli måltidsmedveten handlar om Måltidspedagogik. Nu finns den tillgänglig för våra medlemmar.

Föreläsningen leds av Sofia Gonzalez Lönnqvist som var en av de första att utbildas till Måltidspedagog. Sedan flera år tillbaka har hon har varit en mycket uppskattade föreläsare och inspiratör och kom under 2020 ut med boken Så ett frö och bli måltidsmedveten.

I den får ni ta del av den gedigna kunskap som hon samlat på sig som pedagog, kock och utvecklare inom förskola och skola. Detta är ett tillfälle för er som vill få inspiration och fördjupad kunskap i ämnet, men även för er som ännu inte känner er bekväma inom måltidspedagogiken.

Boka ett gemensamt APT med lärare och pedagoger eller träffa kollegorna från andra kök och ta del av föreläsningen som även innehåller en liten del för diskussion och reflektion.

Hör av dig med ett e-mail till skolmatsakademin@ri.se så kommer en länk.  

Boken är utgiven av Studentlitteratur och finns i bokhandeln.

Publicerad: