Vi ses den 13-14 nov i Stockholm!

Kan offentliga måltider verkligen bidra till att förändra samhället? Ja, det kan de! I år är temat för Livsmedelsverkets måltidsdagar offentliga måltider som spjutspets för ett hållbart och jämlikt samhälle.

Spara redan nu datumen 13-14 november 2017. Livsmedelsverkets branschmässa och måltidsdag  går av stapeln på Berns och Chinateatern i Stockholm och du är inbjuden!

På Livsmedelsverkets dagar samlas samhällsförändrare (måltidsfolk) från hela landet kring måltiderna som ett konkret verktyg för bättre matvanor, minskad miljöpåverkan, hållbar livsmedelsproduktion och en mer jämlik hälsa.

Nytt för i år är att Måltidsdagarna startar den 13 november med en branschmässa dit offentliga måltidsverksamheter från hela landet (och våra grannländer) bjuds in för att visa upp sig och presentera sitt arbete. 

Den 14 november blir det seminariedag med spännande föreläsningar och seminarier på temat offentliga måltider som spjutspets för samhällsförändring. 

Ta chansen att synas på branschmässan!

Gör ni något smart kring måltiderna i er kommun eller stadsdel som ni vill berätta om på branschmässan? Det kan handla om allt från metoder för samarbete och hur ni tar reda på vad matgästerna tycker, till minskat svinn och miljömedveten upphandling.

Utställarplatserna är reserverade för kommuner, landsting och regioner. Mejla intresse och en kort beskrivning av ert projekt/aktivitet till Eva Sundberg, eva.sundberg@slv.se.

Mer info om om Livsmedelsverket branschdagar hittar ni på www.livsmedelsverket.se/maltidsdagar

Ladda ned flyern och bjud in fler

Livsmedelsverkets branschmässa och måltidsdag 2017 >>

Vi ses!