Skolmatsakademin gästar podcast om offentlig gastronomi

Har du hört talas om Tapaspodden? Podcasten om barns hälsa, måltider och offentlig gastronomi. Podden gästas av intressanta personer verksamma på ett eller annat sätt inom de offentliga måltiderna och värd för programmet är kostvetare Cecilia Blidö. Tillsammans för dom de viktiga samtalen! Lyssna på avsnittet som handlar om Skolmatsakademin!

I mars i år var det premiär för Tapaspodden. De offentliga måltidernas alldeles egna podcast kan man nästan säga.

Tapaspodden handlar om barns hälsa, måltider och offentlig gastronomi och har hittills släppt nio avsnitt som alla har högaktuella och intressanta gäster som Cecilia Blidö, kostvetare och grundare av podden för viktiga samtal tillsammans med. (Cecilia Blidö har tidigare under våren även gjort sin praktik under kostvetarutbildningen på Skolmatsakademin, reds. anm.)

I avsnitt nummer 9 gästar Ulrika Brunn, verksamhetsledare för Skolmatsakademin podden och pratar om samverkan, integrerade skolmåltider och framtidens kök. Cecilia och Ulrika hinner bland annat samtala om att nätverka mellan kommuner, pedagogernas roll när det gäller skolmaten, fotbollsspelaren Zlatan och hur skolköken kan använda sig av sociala medier. Låter det intressant. Lyssna på hela samtalet via länken nedan.

Läs mer och lyssna på Tapaspodden direkt på Tapaspodden.se >>